Rolsteds Don Disco SPH 227
 

OBS! Disco er kastreretÅRETS GANGARTSHINGST 2017


MATERIALEPRØVEVINDER 2016


CHAMPIONATSVINDER 2017


Her er muligheden for at få noget af det mest efterspurgte blod både til avl og sport!


Discos blodlinjer indeholder to af de mest succesfulde hoppestammer de senere år, Fara Diba  og Wengelos Vea.


Han er meget mild af sind. Han har arvet sin mors samarbejdsvillighed og store lyst til at arbejde, noget der i øvrigt gør sig gældende for alle ponyerne efter Violas mor, Superhoppen Wengelos Vea. Rolsteds Viola selv blev, på trods af sin barsel som 4års, B-pony i dressur som 6års og har som 8års fået de første kvalifikationer til at blive B-pony i military.


Og hun er virkelig super, hende Vea. Foruden at være mor til to guldmedaljehopper i DSP, er hun mor til flere kårede hingste i Tyskland, hvor den ene har gået EM i dressur. Hun er også mor til en helsøster til Rolsteds Viola, Røgilds Hortensia, der i efteråret lagde DSP’s højeste rideafprøvning på 923 point. Hun er mor til Røgilds Claire, der efter en formidable karriere under Victoria Vallentin, herunder med flere internationale placeringer, er solgt til Tyskland og er en del af deres B-trup i dressur.


Far, Røgilds Diablo, er foruden selv at være B-pony i dressur, far til en medaljehoppe i sin første følårgang. Diablo er ud af Farisha du Bois, en Farahnaz du Bois-datter, som udover selv at være Årets hoppe 2001 også er mor til sølvmedaljehoppen Røgilds Mirvana. Farahnaz du Bois kan du læse mere om under siden ‘Hopper’, fordi hun bl.a. er mor til vores Athene Stengaard SRSDH.


Og sådan kunne vi blive ved; Du finder kort sagt næsten ikke en mere gennemprøvet afstamning. Det er ponyer der virker, og som elsker at arbejde!


Disco selv fungerer fantastisk under rytter. Han vandt sin materialeprøve i 2016 bl.a. med 8.5 i kapacitet og rene 9-taller i temperament.


Er du blevet fristet? Se hans første følårgang her


Rolsteds Don Disco står til rådighed på Karenagaarden i Haslev, i perioden april-juli, hvor vi kan tilbyde inseminering med fersk sæd. Vi kan derudover tilbyde at sende sæd.Du kan se mange flere billeder af Disco her

F. Røgilds Diablo SPH 190

M. Rolsteds Viola RSDH 577

Mf. CE Roberto SPH 174


Forædlingsprocent: 51,4%


Født 2013


Resultater:

Følskue:

Passende stort , harmonisk, vellinieret føl af særdeles god type, godt udtryk og kønspræg. Store rammer. Muskuløs overlinie og bagpart. Passende føre lemmer, lidt lange lår. Særdeles smidig, rummelig bevægelse med super god takt og løft. Udtaget til Eliteskuet. 1/4


988 899 9Kåring:

Moderne, storrammet, højtstillet og særdeles tiltalende hingst af særdeles god type. Udtryksfuldt hoved. Lidt trang forening med middellang, velformet, velansat hals. Middellang, lidt stejl skulder. Middellang, markeret manke. God, muskuløs overlinje. Langt, velformet kryds med passende hældning. Lidt lange lår. Lemmerne passende føre og tørre, lidt fransk for, vinklede bag. Velformede hove. Bevægelsen særdeles god og elastisk i skridt og trav. Særdeles god i galop. Arbejder med stor rummelighed, takt og smidighed i alle gangarter. Springer med god teknik og smidighed og stor kapacitet, men med lidt hængende forben. Tildelt sølvmedalje. Årets gangartshingst.


9889 87 998.5 9


Tildelt  SØLVMEDALJE


ÅRETS GANGARTSHINGST 2017Roskilde Dyrskue 2017:

Passende stor, harmonisk og højstillet hingst. Udtryksfuldt hoved. Middellang, velformet og velansat hals. Lang, skrå skulder. God overlinje, dog lidt lang lænd. Velformet kryds med god muskulatur, lidt lavtansat hale. Passende føre lemmer. Særdeles god og taktfast skridt, særdeles god trav

24 point og ærespræmie